Mijn favorieten

Waarom Stip Makelaardij als aankoopmakelaar?

Het aankopen van een woning brengt vaak veel onzekerheid met zich mee. Zijn er bouwkundige gebreken te verwachten? Is het bestemmingsplan in de nabije omgeving bekend? Wat is de reële marktwaarde? Zijn er rond de aankoop juridische complicaties te verwachten? Hoe meer duidelijkheid er is over een woning, hoe groter de kans dat uw aankoop een succes wordt.

Stip Makelaardij helpt u hiermee graag op weg. Met onze uitgebreide ervaring en expertise kunnen wij u een optimaal advies geven over de reële waarde van de woning die u zoekt. Wij laten ons tijdens het aankoopproces niet leiden door emoties maar door feiten. Hierdoor kunnen wij zeer nauwkeurig inschatten hoeveel rek er in de vraagprijs zit, met alle voordelen voor u. Ook kunt u profiteren van het uitgebreide en betrouwbare relatienetwerk van Stip Makelaardij waardoor u scherpe tarieven krijgt geoffreerd voor de diensten van een taxateur, bouwkundige inspectie, notaris, etc.

Optimale tevredenheid van onze klantenkring is waar het om draait voor Stip Makelaardij!!
­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­ ­Aankoopbegeleiding woning
Vraag een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons aan en overtuig uzelf van de toegevoegde waarde van onze aankoopdiensten. Wij garanderen een optimale dienstverlening voor een scherpe prijs.


­