Mijn favorieten

Verkoop woning

Het verkopen van uw huis is vaak een grote stap, die u slechts een aantal keer in uw leven maakt en daarom de grootst mogelijke aandacht en deskundigheid verdient. Om u dit werk uit handen te nemen en om er zeker van te zijn dat uw huis het maximale opbrengt, kunt u rekenen op onze uitgebreide ervaring, vakkundigheid en ons zeer uitgebreide netwerk in Leiden en omstreken. 

Naast onze aantrekkelijke courtage vanaf  1% bieden wij u ook een gratis energielabel aan. Volgens recent onderzoek van TiasNimbas Business School blijkt dat woningen met een energielabel ruim 100 dagen sneller een koper weten te vinden dan woningen zonder energielabel. Voor de verkoop van een woning is informatie van groot belang. Hoe meer de verkoper kan laten zien des te sneller een koper overtuigd kan worden. Een gunstig energielabel verhoogd ook de transactieprijs. Woningen voorzien van een groen A of B energielabel konden rekenen op een prijspremie van gemiddeld 2,4%.

De verkoop van uw woning is maatwerk. De uitgebreide dienstverlening die wij bieden is mede afhankelijk van uw huis of appartement en uw persoonlijke situatie. Wij lichten onze dienstverlening graag toe tijdens een vrijblijvend persoonlijk gesprek bij u thuis.