Mijn favorieten

Bouwtechnisch onderzoek

 

Met het aankopen of verkopen van een woning is veel geld gemoeid. Er wordt vaak flink geïnvesteerd en er wordt voor langere tijd een financiële verplichting aangegaan.
Een bouwtechnische keuring bij aankoop of verkoop van een woning kan teleurstellingen voorkomen. Door het laten uitvoeren van een bouwtechnische keuring kiest u voor zekerheid!

Stip Makelaardij heeft een samenwerking met PerfectKeur voor al uw bouwtechnische keuringen. Hierdoor is de klant er zeker van dat de keuring door een onafhankelijke, en regionaal opererende organisatie wordt gedaan.

Met een grondige visuele inspectie door ervaren inspecteurs wordt de kwaliteit van de gebouwonderdelen beoordeeld en gewaardeerd. Het uiteindelijke resultaat, het bouwkundig rapport, is zeer uitgebreid. Bouwtechnische rapporten van PerfectKeur worden erkend door de NHG, Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen en alle bij de Autoriteit Financiële Markten geregistreerde Financiële instellingen.

In het bouwkundige rapport van PerfectKeur wordt er uitgebreid aandacht gegeven aan de kosten op termijn en verbeterkosten. Het bouwkundig rapport is helder en in begrijpelijke taal geschreven, voorzien van foto’s, wordt full color uitgeprint en zowel digitaal als per post naar u verzonden.


Klik hier voor een voorbeeldrapportage van een bouwkundige keuring

Wat zijn de kosten van een bouwtechnische keuring?

Prijs: € 359,00 incl. BTW (Prijzen zijn voor woningen tot maximaal 800m³)

Mag je de gemaakt kosten voor een bouwtechnische keuring aftrekken van de belasting?

De kosten die met de financiering te maken hebben zijn in de regel fiscaal aftrekbaar. In sommige gevallen vragen Hypotheekverstrekkers naast een Taxatierapport ook om een bouwkundige keuring. Zij doen dit met name bij oude(re) woningen. In dat geval zijn de kosten aftrekbaar.

Vul hier het 
aanvraagformulier in voor een bouwkundige keuring.